Лечебната Сила на Любовта

АЗ СЪМ Лечебната Сила на Любовта

Послание от Майка Мария

"Любовта е сладката роза на живота, която лекува всички емоции и всички тръни на кармата. Любовта побеждава всичко. Няма състояние на тази земя, или в това тяло или в естеството на душата ви, което силата на любовта не може да излекува.

АЗ СЪМ Мария, пазител на лечебната сила на любовта. Приветствам ви с безкрайната прегръдка на моето сърце и ви потапям в рози като израз на любовта ми към вас.

Стоя на магистралата на живота, за да бдя над тези уморени пътници, които са излезли от пътя. Аз ги обгръщам с любов и ги подхранвам докато те намерят сили отново, за да продължат пътуването си. АЗ СЪМ Лечебната Сила на Любовта. Това е моят подарък за всяко от децата ми.

Любовта е да се почита отвъд всички неща в живота ви. Любовта е най-големият дар, който вие притежавате. Без значение в какво състояние сте, любовта ще го излекува и ще ви освободи.

Сега докосвам сърцето ви. Поставям моята червена роза на любовта дълбоко в гърдите ви, така че да можете да почувствате моя любящ цвят в живота си и да премахне вашата тревожност и неудовлетвореност.

Няма сила като любовта. Тя е по-силна от всяка емоция. Тя може да смекчи гнева, да успокои болката, да излъчва светлина в мрака на страха, и да обгради вината с мека прегръдка.

Някои биха казали, че това са най-мрачните времена, но Аз бих казала, че това са предизвикателствата, които ще ви освободят. Обичайте живота си, дори и най-отчаяните състоянието на вашият живот.

Знайте това Скъпи мои, любовта никога не може да бъде унищожена, нито от глад, нито от буря. Любовта е вечна.

Когато сте болни, обичайте болестта си и и говорете тихо, с думи на любов и насърчение. Любовта ще ви направи отново цяло.

Когато сте разстроени и ядосани, обичайте врага си и отворете сърцето си с усмивка и му кажете, "Ти не си мой враг. Ти си моята сянка. Аз ще те излекувам и направя цяло отново. Аз веднъж те изгубих, но сега ти се въра при мен. Отварям сърцето си, че да можеш да си почиваш в уюта на моята любов."

Когато ви боли, дайте любов на тялото и сърцето си и отмийте болката със сълзите на любовта. Сълзите на любовта са най-големият лечител от всички. Те могат да премахнат дори най-дълбоката болка и простат дори на най-студената душа.

Когато ви е страх, призовете ме. Аз ще ви донесе бяла роза, за да отстраня незнанието ви и отворя сърцето ви с мъдрост. Защото само чрез мъдростта страхът ви може да бъде отстранен и животът ви да бъде благословен отново с прошка.

Когато се чувствате виновни, аз ще ви прегърна с цялата си любов и благодарност, защото наистина сте дете на Бога и желаете да се върнете у дома. Аз ще ви приема като дете, което се губи в чувствата на отхвърляне, но сега е намерило майка си, чакаща с отворени обятия.

АЗ СЪМ Силата на Любовта, за която няма нищо по-голямо. АЗ СЪМ Майка Мария. Аз съм с вас, дори преди да ме повикате. Бог да ви благослови деца мои! Аз съм винаги с вас."

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments